Ismerd meg Alapítványunkat!                                                                        

Velünk könnyebb


 Az alapítvány célja, hogy olyan családokat segítsen, akik valamilyen formában bajba jutottak, mindennapi megélhetési gondokkal küzdenek, betegségük, vagy idős koruk miatt segítségre szorulnak. Alapítványunk kuratóriuma három főből áll: Mezei Erzsébet, Mezei Sándor, Mezei Lászlóné, Erika. 

Nevelőszülők vagyunk, 1999-óta. Saját forrásainkat nem kímélve csodálatos otthont teremtettünk olyan gyermeknek, akikről saját szüleik nem gondoskodtak. Jelenleg is 9 gyermeket nevelünk otthonunkban.  2003-ban Budapestről költöztünk Somogybabodra. Mind a hárman elvégeztük a hivatásos nevelőszülői képzést. Ez a szép hivatás késztetett bennünket arra, hogy valami többet is tegyünk a gyerekekért és a bajba jutott emberekért. Ezért 2011  tavaszán megalapítottuk alapítványunkat, hogy még több rászoruló embernek segíthessünk.

Az Alapítvány a szociális tevékenység, családsegítés, a gyermek- és ifjúságvédelem, illetve a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok esélyegyenlőségének elősegítése tekintetében közhasznú tevékenységet végez.
Alapítványunk nehéz sorsú szegény, vagy beteg gyermekeknek nyaralási lehetőséget biztosít.
Sok gyerek az alapítvány által szervezett táborban nyaralhat életében először. Ezért mindent megteszünk, hogy olyan élményekben részesítsük őket, ami által feledtetni tudjuk az életükben elszenvedett nehézségeket,  vagy az  évekig tartó  betegséggel járó traumát.  Élményeket melyekkel újra mosolyt csalhatunk az arcukra. Ez az egy hét mindnyájuk számára maga a csoda, a felhőtlen kikapcsolódás ideje.
Célunk, hogy olyan gyermekek is eljussanak nyaralni, akik ezt nehéz életkörülményeik, vagy betegségük miatt nem tehetik meg, máshol nincs lehetőségük erre.
Alapítványunk mindent megtesz, annak érdekében, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és sok jó élménnyel gazdagodjanak. Vannak köztük olyanok, akik mély szegénységben töltik mindennapjaikat. Ebben a táborban megtanulhatják, hogy lehet másképp is élni. Vidám és szórakoztató programokat szervezünk számukra segítőnkkel: Buzáné Pápai Mariannal.  

KURATÓRIUM

                                                                 MEZEI ERZSÉBET ELNÖK

TAGJAINK

MEZEI SÁNDOR

TAG

MEZEI ERIKA

TAG

BUZÁNÉ PÁPAI MARIANN

ÁLLANDÓ ÖNKÉNTES SEGÍTŐ

Gyerekparadicsom

JÁTÉK ÉS VIDÁMSÁG

Újonnan épült barátságos faház várja a nálunk nyaralni vágyó gyerekeket.


A játszótér nem csak a kicsiké, és ha a nagyobbak elunták, ping-pongozni és íjászkodni is van lehetőség.


És ha a Balatont már unjátok nálunk az udvaron álló medencében is lehet pancsolni.