Rólunk mondják

Írj nekünk

 HOGY ÉREZTED MAGAD NÁLUNK?Nagyon örülünk minden visszajelzésnek, ami segíti munkánkat vagy megerősít minket abban, hogy minden gyermek, aki nálunk tölti nyaralását boldog emlékekkel tér haza. Kérünk hagyj pár sort üzenetben, mondd el, hogy érezte nálunk magát  gyermeked. 

Köszönjük szépen!RÓLUNK ÍRTÁK

Beáta Nagy

Van egy ház. Vagyis inkább egy elvarázsolt kastély. Vannak benne szobák, vagyis inkább kuckók, menedékek, ici-pici OTHHON-ok. Van hatalmas kert, vannak benne medencék, ugrálóvár, hinta, napozóágy kánaán. Van finom friss kakaóscsiga illat, mely a sütőből árad a házikó minden emeletére, minden eldugott kis zugába. Van Erzsi Anyu és Sanyi Apu, kinek szívében is sok minden van. Szeretet, törődés, felelősségvállalás. Az ő elhatározásuk, az ő életük, mely mára már a házé, és az azt lakó CSALÁDÉ. Egy döntés, mikor a szeretet és a segíteni akarás válik életcéllá, sorsfeladattá. Így lehet, hogy a ház állandó és ideiglenes lakói most egytől-egyig mosolyognak. Van, hogy mind a 30-an. Szenvedésből, nélkülözésből, szomorúságból is kilátástalanságból a reményig, a nyugalomig, a békéig, az OTTHON-ig. Mert van egy megfoghatatlan erő, mely képes erre. Az önfeláldozó Feltétel Nélküli Szeretet.
Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a csodának, érezhettem az emberi jóság és segíteni akarás legfelsőbb megnyilvánulását.
Köszönöm a sok szeretetet, amit tőletek kaptam, remélem minél hamarabb találkozunk!

Mária Magdolna Stevula

Eltelt 1 hét. Tegnap a buszon hazafelé zokogtam, mint egy kis gyerek. Nem lehetek elég hálás a sorsnak azért, hogy megismerhettem "Sanyi aput", "Erzsi anyut" és rajtuk keresztül egy csodálatos világot! Csodálatos, mert ha most újra gyermek lehetnék (mint ahogy 1 hétig az voltam és talán ezért is fáj ennyire, hogy vége lett) nem kívánnék magamnak mást, mint hogy itt nőhessek fel!! Köszönöm nektek ezt a szép hetet, azt hogy igazi családot kaphattam.

Burecs A. Eszter

Kedves Mezei család!
Idén másodszor tapasztalhattuk meg e család vendégszeretet ,melyet Eszter nevében hálásan köszönünk Henriette Horanszky-nak,én pedig neked Erzsike,hogy veletek lehettünk !Idén már "haza" érkeztünk,könnyes volt a találkozás,hát még a búcsú pillanatai!Ez a hét csak úgy elrepült....volt ,játék,móka,kacagás,ének,tánc, víz-víz-víz,a medencében és néha odafentről is , Balaton...kirándulás..esti "bandázások" a szobában,új barátságok. Sok gyermeket ismertem meg,szeretettel gondolunk rátok:kicsi Réka,Bianka,,Lotti,Annabell,Orsi,Máté,Levente,Gyurika,Bálint,Gergő,Emese,Andi,
Cinti :)Brigi,Levike, Zsófi ,Rebekák...extra hajfonatot készítő Bogi néni,Krisztike
Kívánunk sok örömet a következő hetekre,mert bizony nagyon jó látni az önfeledt gyermeki mosolyt!!!
Köszönjük a beszélgetéseket,a rengeteg gyermeki ölelést,a fantasztikus kiszolgálást,...szóval mindent!
...aki meg nem hiszi,járjon utána!!!!
"KÖSZÖNJÜK MEZEI MENEDÉK" 

Szántó-Molnár Teca 

Mi is betoppantunk hozzájuk. Éppen turnusváltás volt, nyakig a munkában, mosásban, takarításban. Hellyel, étellel, itallal kínáltak bennünket, aztán sorjáztak az élettörténetek, hol torokszorítóan meghatóak, hol kétségekkel teltek. De a végszó mindig egy bizakodó mosollyal kísérve.
Csak a "saját" gyerekeik meg a vendégek voltak otthon, mégis vagy 20 nevet kellett volna megjegyeznünk.

Kedves Mindenki!!!
Ha az önzetlenség kitüntetését oda lehetne adni valakinek, én a ME-ME Alapítványt tüntetném ki!!!
Önzetlen, segítökész, gyermekszerető emberek bújnak meg e Alapítvány mögött, akik arra tették fel az életüket, hogy rászoruló gyerekeknek egy csodás felejthetetlen hetet bíztosítsanak nyaranta.
Idén az én 4 gyerkőcöm is részese lehetett eme csodálatos élménynek. Szavakba önteni nem lehet mit éreztünk mikor megláttuk a fényképeken az őszinte boldogságot a gyerekek arcán!
Minden elismerésem és őszinte csodálatom ezeknek az embereknek az önfeláldozó munkájáért.
Egy hétig a gyermekeim "új" családja voltak Somogybabodon.
Köszönjük nekik!!! - Pesti Jánosné Ladányi Éva


Kedves Erzsike! Szeretném megköszönni a sok szeretettet amit kaptak gyerekeim tőletek. Lottikám már azt tervezi Somogybabodra költözik annyira megszerette a falut és titeket. Mióta haza ért sírdogál. Köszönöm szépen sok törődést, Timeának külön köszönöm támogatását. Minden kedves segítőnek munkáját. Barátokat, élményeket köszönöm .- Németh Judit


Kedves Erzsike, Sapu-apu, Mariann, Józsi! Nehéz szavakat találni.....teli izgalommal indultunk hozzátok, és már az érkezéskor úgy tűnt, "haza" érkeztünk!Eddig is tudtuk, hogy szép feladatot vállaltatok magatokra, de most saját szemmel és szívvel tapasztalhattuk!!! Egyszerű emberek, nemes szívvel és lélekkel, hatalmas szeretettel és nyugalommal. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettelek benneteket, feledhetetlen lesz ez a hét számunkra!! Nagyon megszerettünk benneteket, a fiúkat, imádnivalóak úgy, ahogy vannak!! Hálás köszönet Henriette Horanszkynak és Jasmina Horanszkynak, valamit Rebeka részéről Erika Horváthnak, hogy támogatták ezt a szuperül sikerült hetet!!! igaz, a búcsú könnyesre sikeredett, de bízunk benne, hogy mosolygós lesz az újratalálkozás!! Kívánunk jó egészséget és még sok- szép pillanatot.....sok-sok puszi és köszönet : Rebeka, kis Eszti, Eszti Köszönjük! - Annamarii Vadász, Vadász Viktória


Kedves MEZEI-MENEDÉK!!!!
Csak is így, csupa nagybetűvel tudok rólatok írni és beszélni!!!!!! Köszönjük NEKTEK azt a csodálatos hetet, amit az otthonotokban tölthettük!!! Fantasztikusan jól éreztük magunkat. Hálásak vagyunk azért a szeretetért, odaadásért, kényeztetésért amit TŐLETEK kaptunk. Kívánok NEKTEK minden jót, erőt, egészséget, kitartást a következő évekre!!! Köszönjük MEZEI-MENEDÉK!!! Nagyon hiányoztok!!!!              - Berkeszi Éva

Seffer Klaudia

Kedves Ismerőseim!
Ha valakinek van lehetősége szegényebb sorsú gyerekeket támogatni, ez egy szuper program, amely érdemes rá.
Tavaly személyesen is meggyőződhettünk róla egy villámlátogatás alkalmával, hogy a szervezőknek mennyi energiája van a dologban, mennyire felkészülten, elhivatottan és mekkora szeretettel várják a gyerekeket, olyanokat is, akiket adottságaik miatt máshol eleve nem vállalnának...és akiknek ez az egy hét az egyetlen reményük és lehetőségük kiszakadni nehéz életükből.
Szívből ajánlom a figyelmetekbe a Mezei Menedék Alapítványt!

Szunyogh Szandra

Ez az a nagyszerű kezdeményezés, amiről már tavalyi évben is írtam. Egy gyermekparadicsom, melyet megálmodott és megvalósított két önzetlen ember és melléjük állnak minden évben a jó szándékú és segítőkész angyalok, akik olyan gyermekeknek teszik lehetővé, hogy egy hetet valóban békés, boldog, gondtalan gyerekként töltsenek, akik számára a hétköznapok (anyagi, lelki, egészségügyi okokból) nem ilyen egyszerűek.

Patrik, Lili és Miléna az idei évben is mehet már Somogybabodra. Köszönjük szépen az Ők angyalaiknak :) <3

Rajtuk kívül sok-sok kisgyermek álmodozik arról, hogy holnap reggel arra ébred, Őt is kiválasztották és idén nyáron Ő is mehet nyaralni. Ahogy az egyik kisfiú írta: szeptemberben ő is mesélheti majd az iskolában, hogy volt nyaralni. :)

Akinek lehetősége van rá, valósítsa meg egy kisgyermek álmát és támogassa a kezdeményezést!

2016. ÉV

Csilla Magyar‎ 

Kedves Alapítvány Közhasznú Mezei Menedék szeretnénk köszönetet mondani ,hogy Mimike ott nyaralhatott,nagy élmény és örömmel teli élményekkel jött haza.Köszönjük szépen

Anikó Bacskai 

Szívből ajánlom a helyet, csodálatos emberek fantasztikus tettekkel 👍

‎Tímea Fülöp‎ 

Csatlakoznám Katihoz,köszönöm a csodálatos hetet a toleranciát,empátiát,köszönöm minden segítőnek aki reggelit készített, krumplit pucolt,vagy bármilyen tevékenységet végzett ,hogy Lóci jól érezze magát!Erzsike Sándor !Hálás vagyok ,hogy léteznek Emberek akik önzés,nyerészkedés,álszentség nélkül is tudnak igazi nyaralást biztosítani,és feledhetetlenné tenni akár egy fogyatékkal élő gyermek számára is KÖSZÖNÖM!!!

‎Katalin Bukovinszky‎

TISZTELT ME-ME EZÚTON SZERETNÉNK MEGKÖSZÖNNI AZT A SZÉP HETET AMIT OTT TÖLTHETTÜNK NÁLATOK NAGYON JÓ VOLT ÉS NAGYON SOK ÉLMÉNNYEL JÖTTÜNK HAZA A GYEREKEK NAGYON JÓL EREZTEK MAGUKAT ÉS PERSZE ÉN IS ÉS ERIKA IS KÖSZÖNET A MUNKÁTOKÉRT ÉS A KITARTÁSOTOKÉRT HOGY MINDEN ÉVBEN BOLDOGGÁ TESZITEK A GYEREKEINKET

Katika Istvánné Darmai‎ 

Köszönjük szépen a lehetőséget hogy gyerekeimnek boldogságot és örömet szereztek. Köszönjük a lehetőséget, hogy elmehettek erre a táborra. Köszönjük a Alapítvány Közhasznú Mezei Menedék-nek is hogy vigyáztak rájuk. Gyerekeim napról-napra elmesélték az élményüket, és öröm volt látni őket hogy kicsit is elfelejthették a gondterheltséget. Még egyszer köszönjük mindenkinek. Üdvözlettel Katika Istvánné Darmai és családja

Erika Czakóné Forgó Csodálatos hetet tölthettem el a Mezei Menedék jóvoltából és öröm visszanézni a videókat és a képeket. Nagyon szépen köszönök mindent.

Nagyon szépen köszönjük Júlia és Lázár nevében is a csodálatos nyaralást!
Köszönjük, Alapítvány Közhasznú Mezei Menedék és Erzsébet Váradi !! ❤❤❤❤

Pesti Jánosné Ladányi Éva

Köszönjük ezt a csodálatos hetet a Alapítvány Közhasznú Mezei Menedék-nek és a támogatóknak.

Pici Zs

Erzsi anyu és Sanyi apu!
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, a nyaralást!
Ezt a szuper jó felejthetetlen hetet! Köszönjük Nektek! a Segítőknek! a Támogatóknak!
Bálint, Dana, Zsú :)